“Durbes veltes” produktiem jau trešo gadu piešķir preču zīmi “Dabīgs produkts”
Publicēts 21. decembrī, 2012.
Uzņēmuma “Durbes veltes” ražotajai produkcijai jau trešo gadu piešķirta preču zīme “Dabīgs produkts”, tādējādi apliecinot produktu augsto kvalitāti un dabīgo izcelsmi.

“Šīs preču zīmes saņemšana jau trešo gadu pēc kārtas tikai vēl vairāk apliecina mūsu ražoto produktu izcilo kvalitāti un augstvērtīgo izcelsmi. Mums ir svarīgi, lai mūsu klienti zinātu, ka “Durbes veltes” piedāvātajā produkcijā nav ķimikāliju, tie ir dabīgi un kvalitatīvi, un “Dabīgs produkts” preču zīme tam kalpos tikai kā papildus apstiprinājums,” stāsta “Durbes veltes” pārstāve Evija Kopštāle.

Arī biroja “Dabīgs Produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga uzsver – Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt pārliecinātiem, ka viņi, ieejot veikalā atpazīs un varēs izvēlēties produktus, kas ir dabīgi un nenodarīs kaitējumu veselībai.

“Prieks, ka Latvijā ir šādi uzņēmumi, kas domā par pircēju labklājību, pieliek visas pūles, lai saražotu kvalitatīvus, veselīgus produktus no vietējām izejvielām un ļauj par to uzzinot, atbilstoši marķējot produkciju,” turpina Ieva Rozenberga.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: