“Garšu Fabrikas” produktiem piešķir preču zīmi “Dabīgs produkts”
Publicēts 8. martā, 2013.
Garšvielu ražotāja “Garšu Fabrika” ražotajiem produktiem piešķirta preču zīme “Dabīgs produkts”, tādējādi apliecinot kompānijas ražoto garšvielu augsto kvalitāti un dabīgo izcelsmi.

“Dabīgs produkts” preču zīme apliecina produktu atbilstību kritērijiem, tie nesatur kaitīgās piedevas, kā arī to ražošana atbilst prasībām - apkārtējā vide un ražošanas process neatstāj negatīvu ietekmi uz produkta kvalitāti un dabiskumu.

“Garšu Fabrika” piedāvā augstākās kvalitātes sausās garšvielas un to maisījumus, kuru sastāvā nav konservanti, garšas pastiprinātāji vai sāls.

“Iedzīvotāji kļuvuši zinošāki un aizvien vairāk pievērš uzmanību tam, ko ēd ikdienā. Tas, lai produkts būtu dabīgs un nekaitētu veselībai, kļūst aizvien svarīgāk, tomēr, vēloties paspilgtināt ēdiena garšu, mēs nereti aizraujamies ar garšvielu, tostarp sāls, lietošanu, un nevarētu teikt, ka tas būtu labi veselībai, tieši tādēļ, lai nevajadzētu uztraukties par izmantoto garšvielu daudzumu, mēs piedāvājam garšvielas, kuru sastāvā nav ne konservanti,  ne garšas pastiprinātāji vai sāls,” stāsta “Garšu fabrikas” pārstāve Gunita Štenberga.

“Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt pārliecinātiem, ka viņi, ieejot veikalā, atpazīs un varēs izvēlēties produktus, kas ir dabīgi un kas nenodarīs kaitējumu veselībai. Prieks, ka Latvijā ir šādi uzņēmumi, kas domā par pircēju labklājību, pieliek visas pūles, lai saražotu kvalitatīvus, veselīgus produktus no vietējām izejvielām un ļauj par to uzzināt, atbilstoši marķējot produkciju,” atzīmē biroja “Dabīgs Produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga.

“Garšu fabrika” savu produkciju ražo no dārzeņiem un garšaugiem, maksimāli cenšoties izmantot vietējo lauksaimnieku piedāvātos ražojumus. Uzņēmums savu darbību sāka tikai 2012.gadā, tomēr tā produkcijas sortiments jau sasniedzis padsmit produktus.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: