Svētku periodā iedzīvotāji sevi biežāk lutina ar saldumiem
Publicēts 14. decembrī, 2012.
Ziemassvētki ir mierīgākais laiks gadā, kad cilvēki savas ikdienas rūpes un raizes kaut uz neilgu laiku cenšas atvirzīt malā, lai šo periodu pavadītu kopā ar ģimeni un citiem sev mīļajiem. Tēvi darba datorus nomaina pret ragaviņām, lai kopā ar saviem bērniem laistos no kalna, bērni savas skolas grāmatas noliek tālākajos plauktos, lai pagalmā pikotos un veltu sniegavīrus, bet mammas gatavotās pusdienas ir tik garšīgas kā nekad.

Ģimenes pusdienu galdā Ziemassvētku periodā aizvien biežāk galdā tiek celti dažādi našķi, tādējādi šajā periodā sevi palutinot ar vēl vairāk pozitīvajām emocijām.

Pieprasījuma pieaugumu pēc ražotajiem našķiem Ziemassvētku periodā izjutis arī saldumu ražotājs “Saldus pārtikas kombināts”.

“Ziemassvētki mums visiem vairāk vai mazāk ir mierpilns laiks, ko cenšamies pēc iespējas vairāk pavadīt kopā ar ģimenēm, tomēr nevar noliegt, ka bērniem Ziemassvētki lielā mērā saistās tieši ar dāvanām, tostarp saldumu paciņu, saņemšanu. Pieprasījuma palielināšanos pēc mūsu ražotajiem saldumiem tieši Ziemassvētku laikā izjūtam arī mēs. Klasiskā piena “Gotiņa” vienmēr bijis iecienīts gardums ne tikai bērnu Ziemassvētku saldumu paciņās, bet arī mīlēts našķis pieaugušajiem,” stāsta “Saldus pārtikas kombināta” vadītāja Līga Grīsle.

Domājot par Ziemassvētku noskaņu, “Saldus pārtikas kombināts” saldummīļotājus iepriecinājis ar svētku tematikai atbilstošu klasisko piena “Gotiņu” iesaiņojumu, tā otrā pusē arī atrodot Ziemassvētku pantiņu, ko skaitīt pie eglītes.

“Saldus pārtikas kombinātam” piešķirta preču zīme “Dabīgs produkts”, tādējādi apliecinot tā ražoto produktu augsto kvalitāti, dabiskās izejvielas un veselīgumu un padarot tos pamanāmākus un atpazīstamākus veikalu plauktos.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: